Yaşam

Aşkın Gücü Cansel Ayanoğlu Kimdir, Ne İş Yapar? Cansel Ayanoğlu kaç yaşında?

Tam 5 yıl sonra yeniden hayranlarıyla buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü gündemde. Tansiyonun bir an bile düşmediği yapımda yer yerinden oynuyor. Kısmetse Olur hayranlarını yeniden bir araya getiren evlilik programında 9 kadın ve 9 erkek yarışmacı dikkat çekiyor. Yapımın öne çıkan isimlerinden biri de gelin adaylarından Cansel Ayanoğlu oldu. Oğulcan’la yakınlığı ve sözleriyle dikkat çeken Cansel ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki Kısmet Olur Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor? Cansel’in çocuğu var mı?

Ayrıntılara bakalım…

2017 yılında final yapan Kısmetse Olur, yayınlandığı döneme damgasını vurdu. İnanılmaz bir hayran kitlesi kazanan yapım, 12 Aralık Pazartesi günü yepyeni bir formatla yeniden başladı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Öykü Serter’in sunuculuğunda 9 gelin ve 9 damat adayıyla kaldığı yerden devam ediyor. İçimizi entrika ve kaosla dolduracak olan yapım, haftanın altı günü yayınlanıyor.

Sevginin Gücü sosyal medyayı adeta sallıyor. İzdivaç programında yarışmacıların hayatları ve meslekleri sorgulanıyor.

Milyonları birbirine bağlayan yapımda en dikkat çeken gelin adaylarından biri de Cansel Ayanoğlu oldu. Kısmetse Olur takipçileri Cansel ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Affederse Olur Aşkın Gücü Cansel Ayanoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor?

Tavrı ve tartışmalarıyla adından söz ettiren Cansel Ayanoğlu 25 yaşında. Pembe rengini çok sevdiğini söyleyen Cansel, estetisyenlik yapıyor.

Bir erkekte aradığı şeyin zeka ve güzellik olduğunu belirten gelin adayı, maddi varlıkların da kendisi için değerli olduğunun altını çizdi.

Aslan burcu olduğunu belirten Cansel, “Adam olmalı ve bana sarılmalı. Kıskançlığı severim.” sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Cansel’in Kızı Var mı?

Gelin adayı 7 yaşında bir kızı olduğunu açıkladı. Cansel Ayanoğlu, sosyal medya hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanmaktadır. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Cansel, kızının fotoğrafını da paylaşıyor.

Birbirlerine sürekli hediyeler veren Cansel ve Oğulcan’ın yakınlaşmasının nasıl gelişeceğini biz de merak ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk türbanlı eskort istanbul kızlar
Başa dön tuşu